EHL finals… Are you ready?

EHLeindhoven
Over een goede maand is het al zo ver. De landstitels zijn in de meeste Europese landen dan al uitgedeeld en Pasen is gereserveerd voor Europees tophockey in Eindhoven. Het belooft een groots hockeyfeest te worden met de 16 beste clubs van Europa.  Niet alleen is de EHL de oorsprong van talrijke spectaculaire nieuwe hockeyregels, zoals bv de shoot-out en de self pass. Je ziet er ook gegarandeerd prachtig hockey in het typische clubsfeertje met kleurrijke supporters.
Eindhoven is ook nog eens centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor de supporters uit de meeste landen dus aarzel niet om je tickets alvast online te boeken. Je hebt nog een weekje de tijd tot 15 maart om dat aan het early bird tarief te doen…

Op woensdag 16 april kan je Antwerpenaar Jeff Thys met Rotterdam bewonderen om 16:30 vlak voor de topper van de dag waar om 19:00u zijn oude club Dragons het opneemt tegen het Nederlandse Kampong. Donderdag 17 april speelt Racing al om 14:00u tegen het sterke Duitse Rot Weiß Köln, gevolgd door Watducks om 16:30u tegen het Engelse Beeston en als afsluiter speelt de thuisclub Oranje-Zwart (met Red Lions Thomas Briels en Elliot Van Strydonck en Antwerpenaar Sander Baart) om 19:00u. Vervolgens worden alle kwart finales gespeeld op vrijdag 18 april, de halve finales op zondag 20 april en de finale op Paasmaandag 21 april.

Om alvast in de stemming te komen hier nog wat beelden van vorig jaar: